به گزارش سلامت نیوز به نقل از بیبیسی، «تدروس آدهانوم قبریسوس» تأکید کرد که این یک کووید دیگر نیست و در حال حاضر هیچ مسافری در کشتی «اموی هوندیوس» علائم این بیماری را ندارد.
او افزود در حال حاضر دکتر «فردی بانزا-موتوکا»، متخصص سازمان جهانی بهداشت، در کشتی اموی هوندیوس حضور دارد.
قرار است این کشتی در ساعات اولیه یکشنبه به وقت محلی به بندر «گرانادیلا» برسد و این باعث نگرانی مردم محلی شده است.
شش مورد ابتلا در بین مسافران کشتی تأیید شده است از جمله یکی از سه نفری که هنگام حرکت کشتی هلندی از آمریکای جنوبی جان باختند.
مقامهای اسپانیا با تشریح دقیق اقدامات احتیاطی برای مهار این ویروس، سعی در کاهش نگرانیها در مورد ورود کشتی داشتهاند.
این درحالیست که پیشتر «فرناندو کلاویخو»، رئیس جمهور فعلیِ جزایر قناری به رادیو «اوندا سرو» اسپانیا گفته بود: نمیتوانم اجازه دهم این کشتی وارد جزایر قناری شود. این تصمیم بر اساس هیچ معیار فنی نیست و اطلاعات کافی به ما داده نشده است.
مردم تنریف نیز به بیبیسی گفته بودند نگران ورود کشتی هستند و ساکنان ممکن است در نهایت در جزیره با مشکل مواجه شوند.

نظر شما